Selecteer een pagina

Over Nienke

Als geen ander weet ik hoe het is  om zoveel ballen in de lucht te houden. Ook ik had 15 jaar geleden een eigen bedrijf. Vol enthousiasme ging ik van start. De klanten waren vol lof over mijn concept en dat gaf mij nog meer energie om mijn onderneming uit te breiden. Uiteraard bracht dit ook meer werk met zich mee.

Ik stak daardoor erg veel tijd in mijn bedrijf. Voor mijn gezin en vrienden had ik minder tijd. Ik buffelde wel door, “want over een tijdje zal het wel rustiger worden’ dacht ik.  Maar ondanks mijn harde werken, groeide mijn zaak niet. Ik liep voor mijn gevoel dan ook steeds achter de feiten aan. Uiteindelijk heb ik, na vele jaren zwoegen en daardoor oververmoeid, mijn bedrijf moeten stoppen.

Echt heel jammer. Had ik toen maar hulp gehad van een V.A.  Ik had dan aan mij bedrijf kunnen werken in plaats van in mijn bedrijf.

Omdat ik nu weet waar het fout ging, wil ik jou graag helpen om dit te voorkomen. Ik doe die klusjes voor je waar je niet aan toe komt, maar die wel belangrijk zijn. Ik help je weer op weg als je er doorheen zit. En kom met oplossingen aan waar jij niet aan gedacht hebt. Ik geef je weer rust en overzicht zodat jij met je bedrijf kunt groeien.

Jongleren is knap, maar niet fijn om dit lang te moeten doen. Daarom wil ik graag jou ondersteunen, zodat jij geen ballen hoeft hoog te houden.

 

Hallo, ik ben Nienke en ben getrouwd en woon en werk online in Groningen en Frankrijk.

 

 

 

 

 

“Dankzij Nienke heb ik nu meer tijd om van mijn zoon te genieten. Zij doet voor mij het Social Media beheer.”

– Gretha

 

“Nu Nienke mijn website bijhoudt en mijn agenda plant, kan ik doen waar ik goed in ben.”

– Saskia