Selecteer een pagina

Over Nienke

Hallo, ik ben Nienke. Ik ben getrouwd en woon en werk in Groningen. Ik hou van de zomer en ben dan ook het liefst buiten.

Als jong meisje maakte ik graag sieraden die ik  dan verkocht op markten en braderieën. Het creëren van sieraden en werken met mensen vond ik toen al geweldig. Er was iets in mij wakker geschud.

Na 15 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, startte ik met mijn eigen bedrijf “Kinderfeestjes Paletje “. Het was een geweldig concept en de klanten waren razend enthousiast.

In mijn bedrijf deed  ik alles alleen. Websitebeheer, marketing, bezorging, sociale media, adverteren, nieuwe  producten bedenken en uitwerken, facturen maken en verzenden, lanceringen doen etc.  Soms merkte ik dat ik teveel hooi op mijn vork had genomen en moest ik klanten afzeggen.  Jammer genoeg  ben ik oververmoeid gestopt.

Had ik toen maar geweten wat ik nu weet…

Want na een paar jaar ging ik, met inmiddels heel veel ervaring, kennissen helpen met hun bedrijf. Ik merkte dat ook zij vastliepen bij bepaalde taken. Sociale media? Website? Ze vonden het allemaal maar teveel tijd kosten en gedoe. Terwijl ik het juist geweldig vond om ze hierbij te helpen. Ik wist maar al te goed  hoe moeilijk het was om alles alleen te doen. Ik vond het fijn om anderen te helpen meer zichtbaar te zijn.

Nadat ik een paar jaar als vrijwillige V.A. had gewerkt,  besloot ik een opleiding te doen tot virtueel assistent bij de va-school.

Nu help ik enthousiaste ondernemers die tijdelijk extra hulp kunnen gebruiken.

 

 

 

 

 

“Dankzij Nienke heb ik nu meer tijd om van mijn zoon te genieten. Zij doet voor mij het Social Media beheer.”

– Gretha

 

“Nu Nienke mijn website bijhoudt en mijn agenda plant, kan ik doen waar ik goed in ben.”

– Saskia