Selecteer een pagina

Over mij

 

 

Als geen ander begrijp ik hoe uitdagend het kan zijn om diverse verantwoordelijkheden in evenwicht te houden. Ook ik heb 15 jaar geleden mijn eigen bedrijf opgezet. Vol enthousiasme begon ik mijn avontuur. Mijn unieke concept oogstte lovende reacties van klanten, wat mijn vastberadenheid en passie om mijn onderneming uit te breiden alleen maar versterkte. Maar zoals verwacht, bracht dit ook een aanzienlijke toename in werk met zich mee.

Hierdoor investeerde ik aanzienlijk veel tijd in mijn bedrijf, wat helaas resulteerde in minder beschikbare tijd voor mijn gezin en vrienden. Ondanks mijn vasthoudendheid bleef de groei van mijn onderneming achterwege. Het voelde alsof ik voortdurend achterliep met mijn werk. Uiteindelijk, na talloze jaren van onvermoeibare inspanning, moest ik mijn bedrijf beëindigen als gevolg van uitputting.

Een gemiste kans, enkel omdat ik destijds geen ondersteuning had van een Virtueel Assistent (V.A.). Met een V.A. aan mijn zijde, had ik kunnen focussen op de ontwikkeling van mijn bedrijf in plaats van verstrikt te raken in de dagelijkse operaties.

Naast het runnen van mijn eigen bedrijf, hielp ik mijn man met zijn creatieve bedrijf. Hij vond het vreselijk om de administratie te doen. Ook liet hij zijn website over aan mij. Menig exposities heb ik georganiseerd maar liep ik net als velen tegen de bekende muren aan. Inmiddels zijn we vele jaren verder en heeft mijn man een goedlopend bedrijf.

Door mijn eigen ervaringen ken ik nu de valkuilen, en ik ben vastbesloten om anderen te helpen deze te vermijden. Ik neem dan ook graag de taken waar jij moeilijk aan toekomt, maar die wel van essentieel belang zijn, van je over. Ik bied begeleiding wanneer je vastloopt en draag creatieve oplossingen aan. Mijn doel is om jou weer rust en overzicht te geven, zodat jouw bedrijf kan floreren.

 

Mijn naam is Nienke en ik woon en werk onder andere in Nederland en Frankrijk. Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

 

“Dankzij Nienke heb ik nu meer tijd om van mijn zoon te genieten. Zij doet voor mij het Sociale Media beheer.”

– Gretha